۹ واحد صنایع تبدیلی در خراسان شمالی ایجاد شد

۹ واحد صنایع تبدیلی در خراسان شمالی ایجاد شد

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: ۹ واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی با ظرفیت ۱۳۷ هزار تن در ۹ ماه امسال ایجاد شد.

عبدالله یوسفی اظهار داشت: این صنایع در زمینه بسته بندی بذر،  خوراک آماده دام و طیور،  بسته بندی سبزیجات و صیفی جات تازه، رشته آش،  آلوچه فرآوری شده،  کشک،  بستنی سنتی و بسته بندی سرگل و گل زعفران با ظرفیت جذب ۱۵۱ هزار تن مواد خام است.

وی میزان سرمایه گذاری انجام شده در این طرح ها را  ۳۶۵ میلیارد ریال دانست و افزود: با ایجاد این واحدها ۱۹۳ نفر در شهرستان های بجنورد،  فاروج و مانه و سملقان مشغول به کار شدند.

یوسفی اظهار داشت: همچنین امسال ۱۴ فقره جواز تاسیس در زمینه های خوراک آماده دام و طیور، کشمش، بسته بندی خشکبار و غلات و برنج و سبزیجات و صیفی جات، آلوچه فرآوری شده و کشکش، بسته بندی سرگل و گل زعفران و فرآورده های لبنی، بسته بندی انواع بذر و پنبه پاک کنی و تخمه فرآوری شده نیز صادر شده است.

وی ظرفیت تولید این صنایع را ۶۹ هزار تن  عنوان کرد و گفت: برای این طرح ها ۳۹۱ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است که با بهره برداری از آنها برای ۱۵۱ نفر  شغل ایجاد شد.

وی صدور ۳۰ فقره موافقت اصولی در زمینه صنایع تبدیلی و تولیدات گیاهی و دامی، معرفی ۶ طرح به مبلغ ۱۰۰ میلیارد ریال برای دریافت تسهیلات از بند ب تبصره ۱۸ صندوق توسعه ملی،  معرفی ۱۱ طرح به مبلغ هزار و ۵۲۹ میلیارد ریال برای دریافت تسهیلات از بند الف ماده ۵۲ صندوق توسعه ملی را از دیگر اقدامات انجام شده در این بازه زمانی دانست.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: میزان سرمایه‌گذاری در صنایع تکمیلی و تبدیلی بخش کشاورزی این استان نسبت به پیش از دولت تدبیر و امید ۳۳۸ درصد رشد یافته است.

وی شمار کنونی صنایع تبدیلی و تکمیلی استان را ۹۹ واحد عنوان کرد و گفت: ظرفیت تولیدی این واحدها ۸۴۰ هزار تن است که برای هزار و ۱۶۶ نفر اشتغال ایجاد شده است.

وی اظهار داشت: سالانه  یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن تا یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن انواع محصولات از مزارع و باغ های استان برداشت می شود که صنایع تبدیلی و غذایی استان توان فرآوری ۸۴۰ هزار تن آن را دارد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: از مجموع واحدهای تبدیلی و تکمیلی استان ۳۲ واحد مربوط به حوزه تولیدات دامی و ۶۷ واحد نیز در بخش باغی و زراعی است.

یوسفی اظهار داشت: برنامه ریزی شده تا با ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی در استان، سالانه ۱۰ درصد به ظرفیت فراوری محصولات کشاورزی استان افزوده شود.

 

انتهای پیام/

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید