نرخ ارز بازار آزاد : دلار : ۳,۳۲۱ یورو : ۳,۶۲۲ پوند : ۵,۰۵۳

نرخ ارز رسمی : دلار : ۲۸,۳۷۲ پوند : ۴۳,۰۶۱ یورو : ۳۰,۷۹۹

نرخ طلا و سکه : یک گرم طلای 18 عیار : ۹۷,۳۰۰ سکه تمام - امامی : ۹۵۱,۰۰۰ نیم سکه : ۴۹۷,۰۰۰ ربع سکه : ۲۷۵,۰۰۰ سکه گرمی : ۱۸۸,۰۰۰

سرویس سلامت | کد خبر: 21126
تاریخ انتشار: 1396/01/29 - 17:29:56

بهترین زمان برای نوشیدن چای چه وقت است؟

به گفته یک متخصص طب سنتی، چای مانند هر نوشیدنی دیگر فواید و مضراتی خاص خود دارد اما از آنجا که طبیعت آن در درجهٔ دومِ گرمی و خشکی قرار دارد، مداومت در ‌نوشیدن آن چندان زیان‌آور نیست و مصرف آن حتی در زمان‌های مناسب، سودمندتر خواهد بود.
بهترین زمان برای نوشیدن چای چه وقت است؟,

به گزارش پایگاه خبری اتفاقیه ، دکتر ناصر رضایی پور افزود: بر خلاف آب، نوشیدن یک فنجان چای، یک ساعت پس از خوردن غذاهای چرب و سنگین منجر به بهبود جریان خون در عروق معده و در نتیجه کمک به هضم غذاهای می‌شود و احساس راحتی را در معده پدید می‌آورد.
 
به گفته رضایی پور، چای به دلیل حرارت مزاجی خود، اخلاط لزج را از مسیرهایی که در آن تجمع یافته‌اند پاک می کند و نوشیدن آن پس از فعالیت‌های بدنی یا فکری موجب رفع خستگی و تسکین ناراحتی‌ها می شود. همچنین می‌توان از آن به عنوان نشاط آور بین وعده‌های غذایی استفاده کرد.
 
این متخصص ضمن اشاره به اینکه چای برطرف‌کنندهٔ تشنگی کاذبی است که اغلب پس از خوردن غذاهای شور، کله پاچه و ماهی ایجاد می شود گفت: برخی طبع چای را به جهت تسکین عطش و کاهش حرارت و التهاب داخلی بدن سرد دانسته‌اند در صورتی که اصلا این موضوع صحت ندارد و چای با تلطیف اخلاط بلغمی غلیظ و پاکسازی اخلاط لزج از سطح دستگاه گوارش منجر به این امر می شود.
 
وی تصریح کرد: چای می‌تواند موجب افزایش قوای جنسی در افرادی با مزاج سرد و تر شود و چون نوشیدن آن موجب افزایش ترشح عرق و ادرار می شود، پس به دفع مواد زائد بدن نیز از این طریق کمک می‌کند.
 
دکتر رضایی پور اضافه کرد: بهترین چای، چای سفید و پس از آن چای سبز است که خواص آن بیشتر و قوی‌تر از انواع دیگر چای است. بهترین روش دم‌کردن آن نیز چنین است که آب را بجوشانید تا یک‌ پنجم آن بخار شود. سپس به ازای هر نیم لیتر از آب جوشیده، سه تا پنج گرم چای خشک اضافه می‌شود و روی آن را با دستمال حوله‌ای می‌پوشانندر. پس از نیم ساعت دمنوش را صاف کرده و میل می‌کنند.
 
این متخصص طب سنتی توصیه کرد که بهتر است افراد، بخصوص سردمزاجان، چای را با مصلحات آن یعنی میخک، زنجبیل، دارچین، هل یا زعفران بنوشند.
 
منبع: سلامت آنلاین

 

انتهای پیام/ باشگاه خبرنگاران


به زودی نظر شما پس از تایید منتشر میگردد.
ارسال نظر
نام :
ایمیل
نظر
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت اتفاقیه است و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.